Cedeo storsatsar mot svensk Industri

Cedeo hjälper mindre och medelstora företag att lyckas i sin digitala transformation. Sedan starten har man haft ett extra fokus på svenska tillverkande bolag och företag inom olika industrinära branscher. Nu stärker man sitt erbjudande ytterligare genom att lansera ett brett utbud av tjänster anpassade för industriföretaget som vill ta nästa steg i sin digitala transformation.

Cedeo startade 2019 och har genom olika typer av rådgivningstjänster redan hjälpt över 250 företag. Dessutom har man fått förtroendet från en rad näringslivsstödjande organisationer så som Teknikföretagen, RISE och Almi att i olika format stötta mindre och medelstora industriföretag i sitt digitaliseringsarbete.

Det man noterat är att det hos företagen i många fall finns en stor vilja att utveckla verksamheten genom digitalisering. Samtidigt är man som mindre och medelstort företag ständigt under högt tryck och har sällan så stora resurser att avsätta för digitalisering, vilket gör att det finns en efterfrågan på anpassade lösningar som kan införas med mindre medel och ge effekt på kort sikt.

Vi vet att de flesta företag i den här kategorin ofta har ett affärssystem som täcker större delar av verksamheten, men vi vill inte att deras digitaliseringsmöjligheter ska begränsas till vad det verktyget klarar av.
— Anthony Kvarngård-Eriksson, Cedeo

Ett helhetserbjudande inom digital transformation

För att möta denna efterfrågan har Cedeo alltså valt att introducera ett brett utbud av tjänster som på olika sätt kan hjälpa ens kunder att accelerera sin digitala transformation. Tjänsterna är inom områdena Strategi och Ledarskap, Digitaliserad Försäljning, Digital Arbetsplats, Digital Automation samt BI och Dataanalys och levereras med hjälp av några noga utvalda partners samt beprövade lösningar.

- Vi vill korta ned startsträckan för våra kunder och vi tror att vi genom vårt helhetsperspektiv samt kunnande om branschen, tillsammans med några noga utvalda specialister samt lösningar som vi kvalitetssäkrat, kan hjälpa industriföretag i SME-segmentet att nå snabba resultat från sina digitaliseringsinsatser, säger Anthony Kvarngård-Eriksson, en av grundarna till Cedeo.

Anpassat efter det mindre och medelstora industriföretaget

Anthony Kvarngård-Eriksson, Cedeo

Anthony Kvarngård-Eriksson, Cedeo

Det som är genomgående för alla tjänster är att de är framtagna för att täcka en rad behov som Cedeo identifierat. Det rör sig om prisvärda tjänster som är anpassade för att snabbt kunna införas, även hos företag som idag har föråldrade IT-system eller på annat sätt har begränsade tekniska förutsättningar.

- Vi vet att de flesta företag i den här kategorin ofta har ett affärssystem som täcker större delar av verksamheten, men vi vill inte att deras digitaliseringsmöjligheter ska begränsas till vad det verktyget klarar av. Därför gör vi det nu möjligt för våra kunder att komplettera med olika typer av anpassade lösningar som fungerar väl tillsammans med de vanligaste affärssystemen.

I och med det breddade tjänsteutbudet tar Cedeo en unik ställning på marknaden som en helhetsleverantör inom digital transformation för mindre och medelstora industriföretag.

- Vi är väldigt stolta över det förtroendet vi redan fått från så många av dessa företag och ser fram emot att hjälpa ännu fler framöver, avslutar Anthony.


Läs mer om Cedeos tjänsteutbud nedan via länkarna nedan. Där kan du också boka ett möte med rådgivare.

Strategi & Ledarskap

Digitaliserad försäljning

Digital automation

Digital arbetsplats

BI & Dataanalys

 
Föregående
Föregående

Rätt väg framåt för Arom-dekor Kemi

Nästa
Nästa

Omedelbara resultat för FF Profilreklam