Cedeo söker CRM-specialist

Cedeo hjälper företag att skapa tillväxt och öka sin produktivitet genom effektiv användning av digitala verktyg. Som partner till HubSpot — marknadens främsta CRM-system — möjliggör vi för företag att nya sätt att möta sina kunder samt arbeta smartare och mer datadrivet inom försäljning, marknadsföring och kundservice.

Vi söker

Vi söker dig som i en roll som CRM-specialist/konsult inom HubSpot vill vara med och hjälpa företag utveckla sättet de säljer, marknadsför samt vårdar sina kunder.

Vi ser gärna att du har erfarenheter från att arbeta med CRM-system, antingen som Konsult eller som Administratör/Superanvändare eller Säljare av liknande system men som vill ta en roll som specialist. Samtidigt är inte vad du gjort tidigare lika viktigt som vad du vill göra framöver.

Självklart är erfarenhet av att arbeta i en Konsult-roll och med HubSpot meriterande, men viktigast av allt är att du är rätt person som vill vara med och växa tillsammans med oss. Vi är övertygade om att det du inte redan kan går att lära, och vi ser och fram emot att samtidigt få lära från dig.

Vi erbjuder

Vi erbjuder arbetsplats på ett mindre företag, men med större ambitioner, samt en familjär stämning och ett genuint intresse av att hjälpa sina kunder att lyckas.

En viktig hörnsten som bolaget byggts på är att uppnå en trivsam vardag för alla på bolaget. Det är i grunden med denna ambition som bolaget startades och det låter vi fortfarande genomsyra allt vi gör.

Det innebär en sund balans mellan arbetsliv och fritid, men också att du som anställd ges möjlighet att forma din roll och din vardag så att den passar dig, din kompetens och dina ambitioner bäst.


Vill du veta mer? Kontakta Robert

Robert Flank
robert.flank@cedeo.se
073-125 53 28

Föregående
Föregående

Äntligen - CRM-rapporten 2023 är här!

Nästa
Nästa

Consensus väljer Cedeo