Gör din LIA hos oss

Cedeo söker dig som studerar försäljning eller marknadsföring och som vill hitta en praktikplats där du ges utrymme att testa dina kunskaper i praktiken samt få möjlighet att anpassa din LIA-period och din roll efter eget tycke, med mål om en framtida anställning hos oss.

Cedeo hjälper företag att skapa tillväxt och öka sin produktivitet genom effektiv användning av digitala verktyg. Som partner till HubSpot — marknadens främsta CRM-system — möjliggör vi för företag att nya sätt att möta sina kunder samt arbeta smartare och mer datadrivet inom försäljning, marknadsföring och kundservice.

Vi söker

Vi söker dig som studerar till Säljare och marknadsförare som vill bredda dina kunskaper samt testa vingarna inom försäljning av SaaS– och konsulttjänster samt även bidra i kundleveranser inom såväl CRM-införande och marknadsföring. Vi ser gärna att du har en god förståelse för B2B-försäljning samt CRM-systemets funktion inom försäljning och marknadsföring. Men framför allt söker vi dig som vill lära dig mer och utvecklas tillsammans med oss på Cedeo.

Vi erbjuder

Vi erbjuder LIA-plats på ett ungt företag med familjär stämning och ett genuint intresse av att hjälpa sina kunder att lyckas. Här får du den stöttning du behöver i form av inarbetade och välfungerande processer samt engagerade kollegor. Här får du också utrymme att vara kreativ och möjlighet att vara med och påverka.


Vill du veta mer? Kontakta Robert

Robert Flank
robert.flank@cedeo.se
073-125 53 28

Föregående
Föregående

Lesslie väljer Cedeo

Nästa
Nästa

Äntligen - CRM-rapporten 2023 är här!